ŚNIADANIE - Mus truskawkowy z jogurtem i musli.
Przepis: 200g umytych truskawek zmiksowałam, nie dodając żadnych słodzików. Na talerz wlałam małe opakowanie jogurtu naturalnego i dosypałam musli.
LUNCH - Deser owocowy.
Przepis: Garść malin, borówek i jagód umyłam i wsypałam do szklanki. Zalałam jogurtem naturalnym. Nie dodawałam żandych słodzików.
OBIAD - Pstrąg z sosem i brokułami.
Przepis: Przyprawionego (bez soli) pstrąga zrobiłam w parowarze (30 minut). Można też upiec w piekarniku. Brokuły umyłam i ugotowałam (bez soli). Posypałam słonecznikiem łuskanym.
Sos: pół jogurtu naturalnego, kilka kostek fety, ząbek rozgniecionego czosnku. Całość wymieszałam.
KOLCJA - Sałatka z rukoli i cukini.
Przepis: Umyłam garść rukoli, pokroiłam cukinię w większą kostkę, dodałam skrojone pomidorki cherry. Posypałam fetą i słonecznikiem łuskanym. Dodałam świeżej bazyli.
Inni zdjęcia: Zielony spokój judgaf... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24Yay chasienka... maxima24... maxima24... maxima24