ŚNIADANIE - Sałatka.
Przepis: Sałatka z małej garści rukoli, sałaty morskiej, jednego pomidora. Posypałam pokrojoną mozarellą i polałam łyżeczką oliwy z oliwek.
LUNCH - Musli z jabłkiem i kiwi.
Przepis: Małe opakowanie jogurtu naturalnego. Dosypałam garść musli z daktylami i wkroiłam jedno jabłko i kiwi.
OBIAD - Kurczak w pomidorach + fasolka.
Przepis: Jedną pojedyńczą pierś z kurczaka przyprawiłam bazylią, papryką słodką, tymiankiem, czosnkiem i polałam oliwą - odstawiłam na godzinę do lodówki. W tym czasie ugotowałam fasolkę w wodzie bez soli. Na rozgrzaną patelnię wrzuciałam kurczaka. Dodałam dwa pokrojone pomidory.
KOLACJA - Serek wiejski z warzywami.
Przepis: Jedno opakownaie serka wiejskiego, pół ogórka, kilka rzodkiewek i szczypiorek.