Ale zaniedbałem FBL'a - masakra jakaś, chyba pora to wszystko ogarnąć i powrócić po raz kolejny do pisania ;) Może taki mały podsumowujący wpis tego co działo się ostatnio ;) Wiele się w moim życiu zmienia, związek po woli się cementuje i zaczyna się układać co raz to lepiej, oby tak dalej :) Zdrówko mi troszkę szaleje raz czuje się ok raz ledwo co mówię a z nosa leje mi się jak z kranu i kaszle - szaleństwo jakieś - no ale cóż, takie już uroki Jesieni - cóś, pozostaje się wygrzać i będzie gicik :) Po pierwszej pełnej wypłacie troszkę się zaszalało co widać na drugim zdjęciu - uzupełnienie kolekcji - większość z krążków to wydane w tym roku albumy - #KupujePolskieRapPłyty ;) Jakiś czas temu w oko wpadły mi modele czołgów i dział z klocków, no i w sumie ładnie się w to wciągnałem kupując trzy modele 'dla zabicia czasu'. Jednak po złożeniu okazało się, że aż za bardzo mi się one spodobały - to na pewno nie ostatnie zakupy modeli czołgów i dział z IIWŚ ;) No i w sumie staż też dość szybko mija + w końcu dostałem zaświadczenie o ukończeniu kursu :D No i chyba tyle się działo, w ostatnim czasie ;)
Inni zdjęcia: muszka owocówka wanderwar;) patki91gdJa patki91gd;) patki91gd;) patki91gd;) patki91gdWalka pamietnikpotwora;) patki91gdAirshow Leszno 2025 takapaulinkaŁomonosow ? ezekh114