źródło: ja!
Składniki:
okrągłe biszkopty
400 g serka homogenizowanego waniliowego
200 g kremówki
1 galaretka cytrynowa
1 cukier waniliowy
1 galaretka truskawkowa
borówki amerykańskie
Przepis:
Galaretkę cytrynową rozpuścić w 250 ml wody i pozostawić do lekkiego stężenia. W międzyczasie ubić kremówkę i połączyć ją z serkiem i cukrem waniliowym. Gdy galaretka jest ostudzona wmiksować są partiami do masy serowej i przelać do formy z biszkoptami na spodzie. Na wierzchu rozsypać borówki. Wierzch polać również tężejącą galaretką truskawkową rozrobioną w 350 ml wody.
Inni zdjęcia: Z osiołkiem patrusia1991gd30 / 07 / 2025 xheroineemogirlx... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24