brygadzista
Nie dziwię się <: Ale taki już urok starych fałwejów :3 Ten okazik stoi w salonie VW, idealnie utrzymany, jak z fabryki. Ale na ulicach też czasem widuję zarówno T1 jak i T2, masę Garbusów a ostatnio nawet idealnie odrestaurowane Porsche 356 - absolutny rarytas wyprzedzał mnie gdy jeździłem rowerkiem :D O ja, pierwszy raz mam do czynienia z dziewczyną lubującą się w tego typu gablotach, to ewenement ^^
30/05/2012 21:45:02
wearetheechelon
Stare samochody mają w sobie coś niepowtarzalnego, co nie da się określić... Może to dlatego, że są już co raz rzadziej widywane xD A garbusy to też widuję, choć nie rzadko w opłakanym stanie =,= Czy ja wiem, czy jestem ewenementem?? Moja siostra też uwielbia tego typu samochody, a z tym Porsche to miałeś szczęście zobaczyć coś takiego :P
30/05/2012 22:26:55
brygadzista
Ale biorąc pod uwagę ogół to faktycznie nie masz typowego gustu, ale to się ceni zwłaszcza że podoba Ci się sówka która widnieje na zdjęciu :) we lovwe, chciałoby się rzec :D Mam w zbiorach kilka fotek z tego typu ciastkami, w najbliższym czasie może co nieco dodam, a przy sobocie pykne tego T1 ze specjalną dedykacją :D niebawem też się tu pojawi :)
30/05/2012 22:43:09
wearetheechelon
Hmmm... Nigdy nie sądziłam, że wyróżnię się czymś od innych a zwłaszcza gustem i upodobaniem do starych samochodów :D Oooo... Mógłbyś dodać parę zdjęć :) Chętnie bym je zobaczyła.
Ciekawe co to za dedykacja... hmmm... Jakoś nie mogę się domyślić :P
A ten co jest na zdjęciu powyżej to mój wymarzony pojazd, którym przebyłabym całą Europę xD Takie dziecinne marzenie...
31/05/2012 21:25:30
brygadzista
T1 znajduje się w moim Top 5 samochodów marzeń, ale chyba wszystkie z tej grupy są starsze niż 30 lat :P
Zobaczysz dedykację, teraz nie mam czasu jeździć za zdjęciami ale w weekend będzie troszkę wolnego to wszystko zrobię :P
O sobie: Soo..I have to write something about me.
OK, My name is Marta and I live in beautiful place called Pobiedna. During a school year I live in uglier place - Jelenia Góra.
I'm the type of girl who is looking a little crazy in your life. Honestly I don't know how to describe myself. I love hippie style but I'm not a hippie. Ok maybe a little. Right now my main and only love is music and art (mainly drawing).I was brought up in quite an artistic environment. I play the piano and I love it but I'll never play in a concert hall or a band because i'm not good enough. I also like to draw, especially portraits and take pictures.
I'm a person who loves nature and long walks in the forest that surrounds my house from three sides.
I'm big fan of Thirty Seconds To Mars. Not only Jared or Shannon. I love the whole band and their music. Maybe I'm an Echelon but i'm not sure. I was at their concert in Łódź and i hope that in the near future, see them again.
My dream is travel to the USA. I like this country and his culture. In the future i would like to move to NYC but I know that this is very hard to do for person from Poland. Anyway, this is my favorite city.
Ohh... And something different about me... I learn four languages: English, German, French and Latin xD
Hahah :D Szpan na angielski !!