photoblog.pl
Załóż konto
Ważne!

Zdjęcie widoczne dla użytkowników posiadających konto PRO

Kup konto PRO
xD VW t1
Dodane 28 MAJA 2012
104
Dodano: 28 MAJA 2012

xD VW t1

Będę takim jeździła xD

Jakby ktoś chciałby mi taki samochód sprezentować na 18 uro to będę BAAAAAARDZO przeszczęśliwa xD 

Piękny xD

Tylko na Woodstock takim *_*

Może byc taki czerwony, miętowy albo full color <3 

Taki imprezobus xD

Komentarze

brygadzista Kocham T1 <3 Widuję codziennie takiego jeżdżąc do pracy, cudo nie auto.
30/05/2012 20:44:47
Zobacz wszystkie odpowiedzi: 6
brygadzista Nie dziwię się <: Ale taki już urok starych fałwejów :3 Ten okazik stoi w salonie VW, idealnie utrzymany, jak z fabryki. Ale na ulicach też czasem widuję zarówno T1 jak i T2, masę Garbusów a ostatnio nawet idealnie odrestaurowane Porsche 356 - absolutny rarytas wyprzedzał mnie gdy jeździłem rowerkiem :D O ja, pierwszy raz mam do czynienia z dziewczyną lubującą się w tego typu gablotach, to ewenement ^^
30/05/2012 21:45:02
wearetheechelon Stare samochody mają w sobie coś niepowtarzalnego, co nie da się określić... Może to dlatego, że są już co raz rzadziej widywane xD A garbusy to też widuję, choć nie rzadko w opłakanym stanie =,= Czy ja wiem, czy jestem ewenementem?? Moja siostra też uwielbia tego typu samochody, a z tym Porsche to miałeś szczęście zobaczyć coś takiego :P
30/05/2012 22:26:55
brygadzista Ale biorąc pod uwagę ogół to faktycznie nie masz typowego gustu, ale to się ceni zwłaszcza że podoba Ci się sówka która widnieje na zdjęciu :) we lovwe, chciałoby się rzec :D Mam w zbiorach kilka fotek z tego typu ciastkami, w najbliższym czasie może co nieco dodam, a przy sobocie pykne tego T1 ze specjalną dedykacją :D niebawem też się tu pojawi :)
30/05/2012 22:43:09
wearetheechelon Hmmm... Nigdy nie sądziłam, że wyróżnię się czymś od innych a zwłaszcza gustem i upodobaniem do starych samochodów :D Oooo... Mógłbyś dodać parę zdjęć :) Chętnie bym je zobaczyła.
Ciekawe co to za dedykacja... hmmm... Jakoś nie mogę się domyślić :P
A ten co jest na zdjęciu powyżej to mój wymarzony pojazd, którym przebyłabym całą Europę xD Takie dziecinne marzenie...
31/05/2012 21:25:30
brygadzista T1 znajduje się w moim Top 5 samochodów marzeń, ale chyba wszystkie z tej grupy są starsze niż 30 lat :P
Zobaczysz dedykację, teraz nie mam czasu jeździć za zdjęciami ale w weekend będzie troszkę wolnego to wszystko zrobię :P
31/05/2012 21:34:16

fleursapphire em, ja mam propozycję: kupmy taki na spółę xd
28/05/2012 21:06:05
wearetheechelon Spoksik xD Masz na zbyciu 7500 $??
To sobie kupimy xD
28/05/2012 21:18:07

Informacje o wearetheechelon

Inni zdjęcia: W ciepły dzień elmarWakacyjne dziewczyny bluebird11Ja nacka89cwaKanna....:) halinam"Hej, idę w las." ezekh114Coś krótki. ezekh114Brak zdjęć patusiax395Kocio kerisJeep ? ezekh114Casus tęczy ? ezekh114