photoblog.pl
Załóż konto
Dodano: 20 LIPCA 2012

halibut sous vide

halibut sous vide.




Zapraszam do polubienia mojego funpage :
 http://www.facebook.com/pages/Chive/176807559018138  

Komentarze

~zenterpl Realne zalety sous vide?

Dzięki takiemu sposobowi gotowania otrzymamy lepszy smak potraw - jest on bardziej wyjątkowy i delikatny - a struktura potrawy pozostaje nienaruszona. Poprzez próżniowe zapakowanie produktu możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia a co najważniejsze potrawy przyrządzane tą metodą są zdrowe – technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.
W obecnych czasach w większości kuchni gotowanie staje się masową produkcją, a nie sztuką. Restauracje by się wyróżnić kreują różnego rodzaju potrawy, które podkreślają naturalny smak i jakość stosowanych produktów – można się pokusić o stwierdzenie ze sous-vide jest dość nowym (w Polsce) sposobem na przyciągniecie klienta. Dzięki metodzie Sous Vide możemy przygotować całe danie w jednym opakowaniu. Pakowanie próżniowe pozwala na przyspieszenie marynowania mięsa.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową ofertą: http://www.zenter.pl/pakowarki-prozniowe/sous-vide-gotowanie-pro.html
25/07/2012 12:31:37

Informacje o catering84


Inni zdjęcia: I znowu pada :) halinam16.07.2025 tezawszezleTrip photographymagicETS2 mr0w41537 akcentovaSynuś nacka89cwa:) milionvoicesinmysoulSurowa pustynia bluebird11Na dobranoc Rusałka Admirał :) halinam*** coffeebean1