marianfoto
pewni niedługo coś skomponuję // pieczone mięsko , może na niedzielę , jak kasę wezmę z banku to się kupi 1,5 - 2 kg / potem zrobi ciapę , noc posiedzi do wieczora dnia następnego we własnym sosie i do piekarnika // potem na balkon , niech nietoperze wąchają i zimne zamiast kiełbasy // a sos do zupy albo innego czegoś się przyda
18/01/2015 22:05:05
hioxd
Jakie dalekosiężne plany :D nic się nie marnuje ;]
18/01/2015 22:39:03
marianfoto
nie pierwszy raz robię / i nawet zjadliwe / tylko fachowych opisów się nie spodziewaj / są przyprawy , olej , wódki z 50 gram do skruszenia mięsa / a potem się w paćce przez noc moczy i do żaroodpornego naczynia / tyle minut ile waży = godzina na 1 kg // a pozostaje sosu własnego galaretka to przyprawa do inności / nie dokładać do tortu !!
18/01/2015 22:43:03
hioxd
:D u mnie nie ma sensu robić, mój "Dyzio" nie przepada za drobiem, a co dopiero za kaczką :( szkoda zachodu na jedną osobę .A lubię kaczkę w każdej postaci, przypomina mi smaki wczesnego dzieciństwa, mama kaczkę w prodiżu gotowała, babcia rosołek robiła <3
O sobie: "Spotkać ludzi, którzy czują to samo co my i tak samo odbierają świat - to największe szczęście na Ziemi"-
Jan Niepomucen Kamiński
Czym się zajmuję: Lubię słuchać muzyki. Od niedawna pasjonuje mnie fotografia..
O moich zdjęciach: rózne :makro,pejzaże ,zwierzęta,rośliny,reportaże,składanki.
Tak jak postrzegam swiat,tak uwieczniam to na zdjęciach.Właściwie dopiero zaczęłam się zajmować fotografią w maju tego roku.ale uwielbiam okiem obiektywu podglądać życie.
Aha...i wszystkie zdjęcia ,które zamieszczam tu w fotoblogu są mojego autorstwa,i oczywiste jest ,że nie chciałabym ,żeby były kopiowane gdziekolwiek:)
Moje aparaty:2 - Sony A-2001 - Panasonic DMC TZ102 - Nikon D 90